AJANKOHTAISTA |

YTP seminaari: Yhteistoimintamalleja uusiomateriaalien käyttöön kiertotaloudessa

YTP järjestää yhteistyössä Motivan ja Aluepron kanssa seminaarin teollisten symbioosien ja kiertotalouden yhteistoimintamallien kehittämisestä. Seminaari on kaksipäiväinen ja sen jälkeen on mahdollisuus jatkaa viikonloppua Tahkolla. Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: 17.-18.11.2016
Paikka: Kuopio, Sokos Hotel Puijonsarvi

Tilaisuus on tarkoitettu ympäristöhuollon ja infrarakentamisen toimijoille, uusiomateriaalien tuottajille ja käsittelijöille, viranhaltijoille ja hankinnoista vastaaville sekä kuntatekniikan ammattilaisille.

Torstaina 17.11. tehdään vierailu Yara Suomi Oy:n Siilinjärven kaivokseen, jossa tutustutaan yrityksen toimintaan teollisten symbioosien ympärillä. Vierailun jälkeen palataan Kuopioon verkostoitumistilaisuuteen ja illalliselle. Perjantaina 18.11. on seminaari ja työpaja yhteistoimintamallien kehittämisestä teollisten symbioosien, kiertotalouden ja uusiomateriaalien hyödyntämisen ympärillä.

 Tilaisuuden tavoitteena on kehittää kiertotalouden toimintamalleja, etsiä uusia arvoketjuja sekä edistää yritysten ja julkisen sektorin välistä vuoropuhelua. Päivän aikana keskustellaankin mm. siitä miten voidaan edistää eri toimijoiden yhteistyötä ja verkottumista, miten voidaan parantaa yhteistoimintaa viranomaisten ja yritysten välillä ja millä keinoin voidaan helpottaa sivuvirtojen hyödyntämistä ja poistaa esteitä.

Tutustu ohjelmaan Motivan sivuilla ja ilmoittaudu!

Lisätietoja: Riikka Kinnunen

Scroll to Top