AJANKOHTAISTA |

Ekokem Group osti tanskalaisen Nordgroupin

Ekokem Group on ostanut 29.1.2015 tanskalaisen ympäristönhuoltoyritys NORDin. NORDin liikevaihto on noin 50 M€ ja henkilömäärä noin 200. NORDilla on toimipaikkoja Tanskassa 6. Yrityskaupan myötä Ekokem Groupin liikevaihto tulee ylittämään 250 M€ ja henkilöstömäärä tulee olemaan noin 670.

Ekokemin toimitusjohtaja Timo Piekkari toteaa lehdistötiedotteessa yrityskaupasta seuraavaa:

Kasvumme Pohjoismaissa kiertotalousyhtiönä tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa materiaali- ja energiatehokkuutta lisäämällä ja uusia kierrätysmahdollisuuksia etsimällä. NORD vahvistaa mm. Ekokem Groupin vesienkäsittelyteknologiaa ja -osaamista.

Lue uutinen kokonaisuudessaan Ekokemin sivuilta

NORDin kolme liiketoiminta-aluetta ovat vaarallisten jätteiden käsittely, öljyisten vesien käsittely ja puhdistusprojektit. NORDin käsittelylaitos on toiminut vuodesta 1971 Tanskassa Nyborgin kaupungissa. Vuosien aikana laitosta on laajennettu ja kehitetty vastaamaan alan uusia vaatimuksia.

Ekokem perustettiin vuonna 1979, ja sen omistajia ovat Suomen valtio, kunnat ja yritykset. Ekokem Groupin päämääränä on säästää luonnonvaroja parantamalla asiakkaidensa materiaali- ja energiatehokkuutta, tarjoamalla kierrätys-, hyötykäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostuksen ja ympäristörakentamisen palveluja. Ekokem Groupin uusi strategia keskittyy kiertotalousliiketoiminnan kehittämiseen Pohjoismaissa.

Scroll to Top