YTP:n webinaari keräsi laajan yleisön

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP järjesti 2.9.2020 webinaarin, joka keräsi lähes 350 ympäristöalan vaikuttajaa ja toimijaa ympäri Suomen. Teemana oli vastuullisuus kiertotalouden vauhdittajana.

Webinaarissa tarkasteltiin vastuullisuutta useista näkökulmista ja käsiteltiin rakentamisen ja teollisen tuotannon kiertotaloutta.

Tilaisuuden avasi ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.

Saksan ympäristöhuoltoyritysten liiton BDE:n puheenjohtaja Peter Kurth piti esityksen eurooppalaisesta Green dealista. Kurth on nykyään FEAD:n (European Federation of Waste Management and Environmental Services) puheenjohtaja ja toimi FEAD:n varapuheenjohtajana 2009-2019. YTP on FEAD:n jäsen.

Tietoa muista puhujista ja heidän luentomateriaalinsa löytyvät täältä nettisivultamme.